Krasić sa mladim fudbalerima na Sportskim igrama u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Maj.2019, 18:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krasić sa mladim fudbalerima na Sportskim igrama u Novom Sadu

Nekadašnji reprezentativac Miloš Krasić družio se sa mladim fudbalerima na Sportskim igrama mladih u Novom Sadu, uživao u nadmetanju 74 ekipe i uručio priznanje pobednicima koji idu na finale u Beograd.

"Predivno je videti ovoliki broj dece, osnovaca, koji igraju fudbal, koji obožavaju fudbal i ove Igre. Želim najboljem timu, da trijumfuje i u Beogradu na velikom finalu", rekao je Krasić.

Na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pitanje o daljim planovima, nekadašnji as Vojvodine, CSKA iz Moskve, Juventusa i Fenerbahčea, rekao je da misli kamo je igračka karijera gotova.

"Već se hvalim prijateljima kako sam sada najmlađi penzioner, od bivših reprezentativaca Srbije. Videćemo šta dalje, nikad se ne zna", istakao je Krasić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Krasić: Mislim da je gotovo

Izvor: B92, 16.Maj.2019

Miloš Krasić, bivši reprezentativac Srbije, najavio je kraj igračke karijere...On je posetio Igre mladih u Noviom Sadu, gde je dodelio diplome najboljima...Krasić je od početka ove godine bez kluba, a poslednja stanica bila mu je Lehija iz Gdanjska...Na pitanje o daljim planovima, nekadašnji uspešni...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.