Kovačević ponovo fudbaler Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2020, 16:10

Kovačević ponovo fudbaler Vojvodine

Utakmicom, označenom kao vojvođanski derbi, TSC – Vojvodina, u petak u Senti, počinje nova fudbalska sezona u Srbiji. Iz redova pobednika nacionalnog Kupa danas informacija o prvoj prinovi u ekipi Nenada Lalatovića. Dete Vojvodine, Vladimir Kovačević (28), posle tri i po godine odsustva, potpisao je ugovor sa matičnim klubom. Igra na mestu centralnog beka. 

U međuvremenu, igrao je u Hajduku, Spartaku, Proleteru, belgijskom Kortrijku i moldavskom Šerifu.

Kovačević >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je svojevremeno nosio dres omladinske i mlade reprezentacije Srbije. Igrajući u Šerifu, osvojio je dve titule državnog prvaka Moldavije i jedan trofej namenjen pobedniku nacionalnog kupa.

U Superligi Srbije odigrao je 120 utakmica, u Vojvodini 26.

Za ekipu iz Belgije, Kovačević je odigrao ukupno 30 utakmica i postigao dva gola, a danas se, kao slobodan igrač, vratio u svoj matični klub.

"Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam se vratio u svoju kuću. Vojvodina je moj klub, u kojem sam ponikao i napravio prve korake. Takođe, veliko mi je zadovoljstvo i zbog toga što ću ponovo sarađivati sa Nenadom Lalatovićem, koji mi je trasirao fudbalski put u Proleteru i Vojvodini. Nadam se da će ove sezone Kup ostati u Novom Sadu, a kao jedan od najvećih klubova na ovim prostorima, svakako ćemo pokušati da obradujemo naše navijače i u prvenstvu. Zvezda i Partizan su ozbiljni konkurenti, ali borićemo se i nadam se da ću svojim ponašanjem i zalaganjem opravdati poverenje trenera i uprave", izjavio je Kovačević, koji će nositi crveno-beli dres sa brojem šest.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vladimir Kovačević ponovo u Vojvodini

Izvor: RTS, 27.Jul.2020

Dosadašnji fudbaler belgijskog Kortrijka Vladimir Kovačević potpisao je dvogodišnji ugovor sa Vojvodinom, saopšteno je na sajtu Novosađana. . Iskusni 27-godišnji štoper po treći put u karijeri nosiće dres kluba u kojem je i počeo karijeru i debitovao u sezoni...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.