Košarkaši Vojvodine na završnom turniru Kupa Koraća (VIDEO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Jan.2021, 23:25

Košarkaši Vojvodine na završnom turniru Kupa Koraća (VIDEO)

Košarkaši Vojvodine savladali su OKK Beogradu drugom stepenu Kupa Srbije i tako izborili plasman na završni turnir Kupa Koraća, na kojem će se nadmetati 8 najboljih ekipa u zemlji.

Već u prvoj četvrtini domaći su sa 5 trojki razbili zonsku odbranu 2-3 domaćih, za prednost 17-13 nakon prvog perioda.

Izlaskom iz igre 215cm visokog Veljkovića, centra gostiju, zonska odbrana OKK Beograda nije dala rezultata, a Vojvodina je nastavila sa preciznim šutem i sa mnogo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << energije u odbrani, zahvaljujući dobrim izmenama, prelomila meč do poluvremena, na koje je otišla sa plus 17, 43-26 nakon 20 minuta.

Gosti potpuno indisponirani u nastavku, ne mogu da pogode gotovo ništa, Voša na drugoj strani 6 trojki i zakucavanje Rakićevića za seriju 20-0 za 4 minuta drugog poluvremena, neverovatnih 63-26.

Do kraja Miroslav Nikolić pružio šansu i igračima sa manjom minutažom, što nije uticalo na ubedljivu pobedu, konačnih 94-56 i plasman na završni turnir Kupa Radivoja Koraća.

U ekipi Vojvodine najefikasiniji Beslać i Bjelica sa po 16 poena,a kod gostiju Đurišić 18. Pored Vojvodine, na finalni turnir Kupa Radivoja Koraća plasman su obezbedili, Radnički i Mladost, kao i srpski učesnici u ABA 1 ligi.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.