Kopaonik domaćin Evropa kupa 2021. u ženskom veleslalomu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Apr.2020, 07:20

Kopaonik domaćin "Evropa kupa" 2021. u ženskom veleslalomu

Međunarodna skijaška federacija (FIS) donela je konačnu odluku da ski centar Kopaonik bude domaćin jednog od najprestižnijih skijaških takmičenja, Evropa kupa 2021. godine, u veleslalomu za žene.

Kako su saopštila Skijališta Srbije, takmičenje će se održati 24. i 25. februara, kada će se na srpskoj planini na jednom mestu naći najpoznatije skijašice sveta.

Odluka je doneta nakon test trke koja je u martu ove godine održana na stazi Crna Duboka na Kopaoniku, a predstavnik FIS-a glavni kontrolor za Balkan i tehnički delegat Bojan Panovski bio veoma zadovoljan kvalitetom staze i organizacijom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.