Konkurs za žiri pančevačkog filmskog festivala

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jun.2017, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs za žiri pančevačkog filmskog festivala

Organizatori Pančevo film festivala (PAFF) pozivaju sve maturante i učenike srednjih škola, kao i sve ostale iz Pančeva koje zanima filmska umetnost, da se prijave na konkurs za članove mladog žirija.

Od 6. do 10. septembra na četvrtom PAFF-u mladi žiri će birati najbolje kratke filmove iz selekcije "Rani radovi", koju čine kratki filmovi sa svih strana sveta.

Žiri će dodeliti nagrade za najbolju režiju, scenario, fotografiju, montažu, glumca, glumicu i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za najbolji kratki film festivala.

Mentor mladog žirija ove godine biće rediteljka Hana Jušić, a na festivalu će biti prikazan i njen film "Ne gledaj mi u pijat".

Rok za prijavu je 15 jul.

Listu od 16 odabranih članova žirija organizatori PAFF-a objaviće na FB stranici festivala.

Ovogodišnji, četvrti Pančevo Film Festival - PAFF održava se od 6. do 10. septembra na više lokacija u Pančevu.

Festivalsko vizuelno rešenje uradio je strip crtač Igor Hofbauer.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.