Koncert školskih horova i solista muzičkih škola u Sinagogi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Nov.2018, 13:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert školskih horova i solista muzičkih škola u Sinagogi

Koncert školskih horova i solista muzičkih škola, koji su ove godine bili predstavljeni na bilbordima u okviru projekta "Učim+Znam=Vredim" u Novom Sadu koji organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti, održaće se u Sinagogi u utorak, 20. novembra s početkom u 19 sati.

Publika će imati prilike da čuje Hor Osnovne škole "Đura Daničić", hor Osnovne muzičke škole "Josip Slavenski", hor Gimnazije "Jovan Jovanović Zmaj" kao i soliste muzičkih kola "Isidor >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Bajić" i "Josip Slavenski".

Ovo će biti jedinstvena prilika da se na jednom mestu vide i čuju novosadski đaci, osvajači najprestižnijih domaćih i međunarodnih nagrada na muzičkim takmičenjima u godini za nama.

Svi učenici koji će učestovati na koncertu predstavljeni su ove godine na bilbordima u kampanji "Učim+ Znam=Vredim " čiji je cilj promocija obrazovanja i uspešnih đaka.

Koncert organizuje Udruženje za promociju društvene odgovornosti u saradnji sa Muzičkom omladinom Novog Sada.

Ulaz na koncert je besplatan.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.