Kikinda kup okupio više od 200 strelaca iz regiona

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2022, 17:33

"Kikinda kup" okupio više od 200 strelaca iz regiona

U Kikindi je svečano otvoreno drugo kolo Kupa Srbije i prvi Međunarodni ''Kikinda kup'' u streljaštvu, koje je organizovao Streljački klub ''Kikinda'', pod pokroviteljstvom Ministarstva odbrane i Grada Kikinde. 

Takmičenje je okupilo preko 200 strelaca iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Bugarske i Severne Makedonije.

Plan je da ''Kikinda kup'' postane tradicionalna sportska manifestacija:

''Ovako veliko takmičenje se održava prvi put u Vojvodini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ugostili smo preko 200 takmičara iz pet zemalja, doveli smo veliki broj reprezentativaca, tako da nam je velika čast što nam je pripala organizacija. Radi se o vrlo skupoj opremi, postavili smo 40 meta, zato mi je drago što su naš trud podržali Ministarstvo odbrane kao generalni pokrovitelj i Grad Kikinda’’ – istakao je Duško Petrov, predsednik Streljačkog kluba ''Kikinda'' i reprezentativac Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.