Kabrio buba za romantično i originalno venčanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2018, 19:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kabrio buba za romantično i originalno venčanje

Jedan od onih dana koji se pamti ceo život za mnoge je venčanje. Pripreme traju mesecima i vodi se računa o svakom detalju, pa i prevoznom sredstvu. Jedan Novosađanin došao je na ideju kako da mladencima ulepša njihov dan, ali i da sebi napravi posao, vožnjom u oldtajmer kabrio bubi.

Da su dobre ideje svuda oko nas i da baš one umeju da ulepšaju svakodnevnicu govori nam priča Branislava Kozarova, koji je nasleđeni automobil, čuvenu folksvagenovu bubu restauirao. Ideja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << o svadbenom automobilu rodila mu se prilikom venčanja sestre.

Sama po sebi buba je jedan, za mnoge ljubitelje oldtajmera, od najromantičnijih automobila, te ne čudi što su se u njoj događali neki od trenutaka za ceo život.

Kabrio buba i Branislav bili su deo svadbenih ceremonija u gotovo svim delovima Srbije, a ove godine stigli su i do Hrvatske iz koje su ih mladenci pronašli na kabrio buba instagram, odnosno fejsbuk profilu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.