KRAJ MOTO SEZONE Novim Sadom protutnjalo preko 800 motora (FOTO)

Izvor: Blic, 23.Sep.2017, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRAJ MOTO SEZONE Novim Sadom protutnjalo preko 800 motora (FOTO)

Preko 800 motora protutnjalo je danas ulicama Novog Sada u najvećem do sada defileu bajkera u Vojvodini koji je organizovan povodom kraja ovogodišnje moto sezone.

Ovaj moto skup organizovali su Moto Unija Vojvodine, Moto Unija Srbije, Savez motociklista Srbije, Moto asocijacija Srbije i Blokstok festival, a na njemu su pored običnih zaljubljenika u dvotočkaše učestvovali i članovi preko 50 moto klubova iz zemlje i regiona.

Najbrojniji su naravno bili domaćini >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << iz novosadskih moto klubova ‘’Brothers’’, ‘’NS Riders’’, ‘’Apostoli’’, ‘’Otpisani’’ i ‘’Horde’’, a pored prijatelja iz cele Srbije ugostili su i članove moto klubova ‘’Fjaka’’ iz Splita, ‘’Fire Riders’’ iz Zagreba, ‘’Hell Angels’’ iz Sarajeva i ‘’Sokolovi’’ iz Berana.

Nakon gromoglasne vožnje ulicama Novog Sada vidno raspoloženi motoraši nastavili su druženje u Ribnjaku uz muziku novosadskog benda ‘’Woodens’’.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.