Južnobački okrug: 28 saobraćajnih nezgoda od 20. do 22. maja

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2022, 13:30

Južnobački okrug: 28 saobraćajnih nezgoda od 20. do 22. maja

U periodu od 20. do 22. maja na području Južnobačkog okruga dogodilo se 28 saobraćajnih nezgoda u kojima su dve osobe teško, a 23 je lakše povređeno, navodi se u saopštenju.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 19 saobraćajnih nezgoda, u kojima je devet lica zadobilo lake telesne povrede.

Policijska uprava u Novom Sadu je, za vikend, na području Južnobačkog okruga, otkrila i sankcionisala ukupno 443 prekršaja iz Zakona o bezbednosti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << saobraćaja na putevima.

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 45 vozača i 8 vozila, a zadržano je 14 vozača, od kojih 10 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, dvojica zbog ponavljanja prekršaja, a dvojica zbog mogućnosti odlaska u inostranstvo.

Među zadržanima zbog vožnje pod dejstvom alkohola, trojica vozača terete se i za nasilničku vožnju, jer su, u Novom Sadu, Bačkoj Palanci i Titelu vozili automobile i bicikl sa više od 2 promila alkohola u organizmu.

Zadržani vozači će, uz prekršajnu prijavu, biti privedeni nadležnom prekršajnom sudiji, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Vikend nasilnici za volanom: Vozili pijani, dvojica zadržana zbog mogućnosti bega iz zemlje

Izvor: Radio 021, 23.Maj.2022

Tokom vikenda na teritoriji Južnobačkog okruga dogodilo se 28 saobraćajnih nezgoda, u kojima su dve osobe teško, a 23 lakše povređene.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.