Jovana Jeremić bije sedmu medijsku bitku! „Zalepila” Marića: Pretvorio se u ozlojeđenog matorca, umesto u mudrog starca!

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 25.Sep.2022, 06:41

Jovana Jeremić bije sedmu medijsku bitku! „Zalepila” Marića: Pretvorio se u ozlojeđenog matorca, umesto u mudrog starca!

Voditeljka već mesecima „ratuje” s mnogima, a sad i s nekadašnjim mentorom. Voditeljka jutarnjeg pograma na ružičastoj televiziji, Jovana Jeremić, već izvesno vreme vodi ljute bitke s raznim imenima sa domaće scene. Svima odgovara u poznatom stilu – oštro, s dosta argumenata i ne libi se da tuži onoga za koga smatra da je prešao granicu. Pojedincima je na […]
Vest Jovana Jeremić bije sedmu medijsku bitku! „Zalepila” Marića: Pretvorio se u ozlojeđenog matorca, umesto u mudrog starca! objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.