Još jedna ekskurzija odložena zbog neispunjenih propisa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Okt.2019, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna ekskurzija odložena zbog neispunjenih propisa

Još jedna ekskurzija otkazana je danas zbog toga što prevoznici nisu na vreme ispunili propise o prevozu učenika.

Oko 90 učenika trećeg razreda pančevačke Osnovne škole "Miroslav Mika Antić" danas nije, kako je bilo planirano, otišlo na ekskurziju na Divčibare, jer saobraćajno preduzeće "Lasta", koje je trebalo da preveze učenike, nije ispunilo sve propise, pa je polazak odložen za sutra.

"Propisi o prevozu učenika su promenjeni od 1. septembra. Prevoznik >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << koga je angažovalo JP 'Urbanizam', "Lasta", nije mogao da ispuni uslove koji se tiču kvalifikacionih kartica vozača za obavljanje poslova profesionalnog vozača. Prevoznik je dobio potvrdu, ali kartice nisu fizički izrađene", rekla je za 013info direktorka OŠ "Miroslav Mika Antić" Dragana Krstić, dodajući da se "Lasta" obavezala da će problem rešiti do sutra.

Ona dodaje da će učenici zbog odlaganja polaska na ekskurziju na Divčibarama ostati jedan dan kraće, a s obzirom na to da su roditelji već uplatili celokupan iznos za ekskurziju, za nerealizovani dan novac će im biti naknadno vraćen.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.