Jedan od najvećih studija mobilnih igara dolazi u Novi Sad

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan od najvećih studija mobilnih igara dolazi u Novi Sad

Jedan od najvećih razvojnih studija mobilnih igara na svetu, Playrix, dolazi u Novi Sad, a Tim Eipix, domaće gejming kompanije i članice Vojvodina ICT klaster (VOICT) postaće njegov deo tako što će se priključiti novom studiju, objavio je Vojvodina ICT klaster (VOICT) .

Češtitke timu Eipix uputila je na svom Tviter nalogu premijerka Ana Brnabić, ističući da je to ogroman uspeh i velika i važna stvar za Novi Sad i Srbiju.

"Beskrajno vam hvala što ostajete u Srbiji i ovako predstavljate našu zemlju", napisala je Brnabić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JEDAN OD NAJVEĆIH STUDIJA MOBILNIH IGARA NA SVETU DOLAZI U NOVI SAD Playrix ulazi na srpsko gejming tržište

Izvor: Blic, 11.Dec.2019, 10:32

Playrix je objavio ulazak na srpsko tržište kao deo svoje poslovne strategije. Tim Eipix Entertainmenta, domaće gejming kompanije, postaće deo Playrixa priključujući se njihovom novom studiju – Playrix RS, navedeno je na sajtu Serbian Games Association (SGA).

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.