Javni čas fizičke aktivnosti u Vojki

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2018, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javni čas fizičke aktivnosti u Vojki

Među vodećim bolestima savremenog društva je gojaznost, a lek za izlečenjem ovog hroničnog oboljenja je fizička aktivnost. Kako bi promovisali važnost bavljenja fizičkom aktivnošću, u Osnovnoj školi "Milan Hadžić" u Vojki organizovan je javni čas fizičkog vaspitanja.

Da je u zdravom telu zdrav duh potvrdili su najmlađi Vojčani, ali i učenici osnovne škole u ovom selu koji su na javnom času održanom u dvorištu škole promovisali vežbanje i važnost bavljenja >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << fizičkom aktivnošću.

U akciji su pored učenika učestvovali i zaposleni u školi, ali i roditelji đaka koji su u ranim jutarnjim satima iskoristili vreme i poslali jasnu poruku. Akciji se pridružila i direktorka škole koja je apelovala na svoje učenike da se bave sportom u što ranijem uzrastu.

Pored redovnih časova fizičkog vaspitanja, učenici ove škole učestvuju i u krosu RTS-a, tradicionalnoj manifestaciji, a veliki je broj učenika koja postižu izuzetne rezultate u raznim sportskim disciplinama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.