Jakna Majkla Džeksona prodata za skoro 300.000 dolara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Nov.2018, 05:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jakna Majkla Džeksona prodata za skoro 300.000 dolara

Čuvena jakna američke pop zvezde Majkla Džeksona koju je nosio na prvoj samostalnoj koncertnoj turneji "Bed" prodata je na aukciji po tri puta većoj ceni od početne - za 298.000 dolara.

Na aukciji su se prodavali i predmeti drugih muzičkih legenda kao što su Prins, Madona, Džon Lenon, prenosi Rojters.

Reč je o jakni koju je Džekson nosio tokom cele turneje 1987-89. godine i koja na leđima nosi nosi njegov potpis srebrne boje.

Aukcijska kuća Džulijens >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << odredila je početnu cenu od 100.000 dolara.

Inače, Džeksonova crveno-crna kožna jakna iz spota za pesmu "Triler" prodata je na aukciji 2011. godine po ceni od 1,8 miliona dolara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.