Izraelske snage ubile na Zapadnoj obali četiri Palestinca

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Dec.2022, 07:54

Izraelske snage ubile na Zapadnoj obali četiri Palestinca

Izraelske snage ubile su večeras na Zapadnoj obali četiri Palestinca, uključujući dva militanta i tinejdžera, saopštili su izvori iz bolnice.

Izraelska vojska je navela u saopštenju da su vojnici bili oko grada Dženina, koji je u epicentru brojnih nedavnih sukoba, kao i da su pokušavali da uhapse osumnjičene militante.

Kako se navodi, tokom racije vojnici su bili "izloženi napadu, te su odgovorili paljbom", preneo je Rojters.

Medicinski zvaničnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << su saopštili da su tri Palestinca ubijena, a Islamski džihad objavio je da je jedan od poginulih njihov član.

Kako su naveli stanovnici grada Dženina, jedan od ubijenih je bio muškarac civil, koji je slučajno naišao u vreme pucnjave.

Izraelska vojska tvrdi da je otvorila vatru na grupu koja je bacala kamenje i boce na automobile u prolazu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.