Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 30.Sep.2022, 14:42

“Imao sam pomračenje i pucao”: Radoslav Murgaški pravosnažno osuđen zbog ubistva brata u Novom Sadu

NOVI SAD – Radoslav je sa nekoliko hitaca iz pištolja ubio rođenog brata u dvorištu porodične kuće, 12. juna 2020. godine u novosadskom naselju Klisa. Apelacioni sud u Novom Sadu pravosnažno je osudio Radoslava Murgaškog (50) iz Novog Sada na devet godina zatvora zbog ubistva brata Žareta (46). Radoslav je sa nekoliko hitaca iz pištolja ubio rođenog […]
Vest “Imao sam pomračenje i pucao”: Radoslav Murgaški pravosnažno osuđen zbog ubistva brata u Novom Sadu objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Povezane vesti

POTVRĐENA KAZNA ZA POKUŠAJ UBISTVA U ALEKSINAČKIM RUDNICIMA Zbog dobacivanja njegovoj prijateljici, komšiji zabo nož u grkljan, OSUĐEN NA PET GODINA ZATVORA JER JE VEĆ ROBIJAO!

Izvor: Blic, 30.Sep.2022

Apelacioni sud u Nišu potvrdio je presudu Ranku Čamparu (59) iz Aleksinačkih rudnika, koji je osuđen na pet godina zatvora jer je 12. marta 2021. godine oko 17.30 časova u ulici Baneta Savića nožem pokušao da ubije komšiju Srđana Stojkovića (40), nakon svađe oko toga ko je dobaciovao njegovoj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.