I dalje sunčano i toplo za ovo doba godine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Nov.2018, 02:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje sunčano i toplo za ovo doba godine

U Srbiji će danas tokom dana preovlađivati sunčano vreme, s temperaturama iznad proseka za ovo doba godine. Najniža temperatura od nula do 11 stepeni, a najviša od 15 do 19, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

I u Novom Sadu će biti pretežno sunčano, najniža temperatura oko devet stepeni, najviša oko 18.

Narednih dana biće takođe pretežno sunčano, s temperaturama iznad proseka, u većini mesta između između 16 do 20 stepeni.

Tek od sredine naredne sedmice moguće naoblačenje s kratkotrajnom kišom i padom temperature.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

JOŠ JEDAN SUNČAN DAN: I dalje toplo za ovo doba godine, ali spremite se za NAGLI PREOKRET

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Nov.2018

U Srbiji će danas tokom dana preovlađivati sunčano vreme, s temperaturama iznad proseka za ovo doba godine...Najniža temperatura od nula do 11 stepeni, a najviša od 15 do 19 C, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ)...I u Beogradu će biti pretežno sunčano, sa najnižom temperaturom...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.