Humanitarno tetoviranje - nastavlja se prikupljanje pomoći za lećenje sugrađanke Milice Tupanjac

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2021, 20:53

Humanitarno tetoviranje - nastavlja se prikupljanje pomoći za lećenje sugrađanke Milice Tupanjac

Poruku sadržaja 862 treba da pošaljete na broj 3030, kako bi naša sugrađanka Milica Tupanjac otišla što pre na operaciju. Humani ljudi sa Detelinare ne prestaju sa akcijama prikupljanja pomoći bolesnoj deci, pa je tako danas i sutra organizovano humanitarno tetoviranje.

Potrebno je 120.000 evra da Milica Tupanjac ode u Ameriku na dve operacije koje bi joj pomogle da normalno nastavi svoje detinjstvo i život.

Detelina sa četiri lista tetoviraće se od 14 do 18 >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << časova danas i sutra, kako bi se i na taj način ubrzalo prikupljanje novca za Miličine operacije.

Ukoliko niste ljubitelj tetoviranja, studiju za tetoviranje na Novoj Detelinari nalazi se i kutija za doniranje novca za Milicu. Sve informacije o budućim akcijama možete pratiti na facebook stranici " Za lepšu i bolju Detelinaru."

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.