Humanitarni ponedeljak za Sanju Dragiša koja od rođenja boluje od retke bolesti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jul.2020, 11:47

"Humanitarni ponedeljak" za Sanju Dragiša koja od rođenja boluje od retke bolesti

U ponedeljak 06. jula akcija „Humanitarni ponedeljak“ na novosadskoj plaži Štrand biće namenjena dvadestdvogodišnjoj Sanji Dragiša iz Novog Sada, koja od rođenja boluje od retke bolesti Paraplegia flaccida i Spina bifida lumbalis sine hydrocephalo.

Radi se o teškom fizičkom invaliditetu pri kom je desna strana tela oduzeta. Desna noga je kraća od leve 9 cm. Kreće se uz štake i veoma brzo se umara. Novac je potreban za tretmane rehabilitacije.

Tog dana, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ulaz na plažu se neće naplaćivati, a kartu će zameniti dobrovoljni prilozi posetilaca u skladu sa njihovim finansijskim mogućnostima, kako bi se i na ovaj način pomoglo lečenje Sanje. Kutije u koje će građani moći da prilože pomoć biće postavljene uz kapije Štranda od 8 do 19 časova.

U akciji koja je bila namenjena sedmomesečnoj Lani Jovanović, koja je obolela od spinalne mišićne atrofije tip 1, ukupno je prikupljeno 295.000,00 dinara.

Sugrađani koji imaju potrebe za ovakvom vrstom pomoći svoje zahteve mogu doneti na glavnu blagajnu Štranda.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Humanitarni ponedeljak na Štrandu za pomoć Sanji Dragiša

Izvor: Radio 021, 04.Jul.2020, 07:50

"Humanitarni ponedeljak" na Štrandu u ponedeljak, 6. jula, biće posvećen dvadestdvogodišnjoj Sanji Dragiša iz Novog Sada, koja od rođenja boluje od retke bolesti Paraplegia flaccida i Spina bifida lumbalis sine hydrocephalo...Radi se o teškom fizičkom invaliditetu pri kom joj je desna strana...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.