Humanitarni ponedeljak na Štrandu, da Danijela samostalno korača

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Jul.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni ponedeljak na Štrandu, da Danijela samostalno korača

U ponedeljak, 15.jula akcija „Gradskog zelenila“ „Humanitarni ponedeljak“, koja se već šestu sezonu odvija na Štrandu, biće usmerena ka prikupljanju sredstava koja će biti namenjena za lečenje 27.-godišnje Danijele Babić iz Zmajeva.

Danijela je 2016. godine posle teške saobraćajne nesreće ostala nepokretna. Nakon nesreće, u Kliničkom centru Vojvodine konstatovane su joj povrede vratnog kičmenog stuba, brojni prelomi kičme, kontuzija frontalnog dela mozga i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pneumatoraks.

Do danas su obavljene četiri operacije kičme, a terapije su vremenom počele da daju rezultate. Danijela u ovom trenutku može samostalno da sedi, da se hrani i održava ličnu higijenu. Kroz dodatne terapije očekuje se da bi mogla ponovo samostalno da korača.

Prošlog ponedeljka pomoć je prikupljana za našeg sugrađanina Sašu Ivankovića koji boluje od autizma i epilepsije. Posetioci Štranda donirali su 67.680 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Humanitarni ponedeljak na Štrandu posvećen lečenju Danijele Babić iz Zmajeva

Izvor: Radio 021, 12.Jul.2019

Posetioci Štranda u ponedeljak će imati priliku da ulaskom na gradsku plažu pomognu lečenje 27-ogodišnje Danijele Babić iz Zmajeva, a u akciji "Humanitarni ponedeljak" Gradskog zelenila...Danijela je 2016. godine, posle teške saobraćajne nezgode, ostala nepokretna. Nakon nezgode, u Kliničkom...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.