Humanitarni bazar za opremanje senzornog vrta za decu iz Plave ptice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Feb.2020, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarni bazar za opremanje senzornog vrta za decu iz "Plave ptice"

U prostorijama Udruženja za pomoć MNRO „Plava ptica“ Kula, u Lenjinovoj ulici broj 17, od danas do srede 26. februara, od 8 do 15 časova održaće se humanitarni bazar prodaje polovne odeće, obuće i igračaka.

Sve proizvode na bazaru građani mogu kupiti za preporučeni dobrovoljni prilog od 100 dinara. Od sakupljenih sredstava će se opremiti senzorni vrt za decu iz „Plave ptice“.

Akciju je već podržala fondacija „Akt“ koja je prikupila jedan deo sredstava >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << za ove potrebe.

Iz “Plave ptice” pozivaju sve ljude dobre volje da posete bazar i kupe nešto za sebe ili dragu osobu i na taj način daju svoj doprinos ovoj humanitarnoj akciji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.