Humanitarna utakmica u Veterniku za šestogodišnjeg Kostu Petkovića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Nov.2019, 12:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna utakmica u Veterniku za šestogodišnjeg Kostu Petkovića

Na stadionu FK "Veternik" u Veterniku, 24. novembra će se održati humanitarna fudbalska utakmica za Kostu Petkovića, šestogodišnjeg dečaka koji boluje od leukemije.

Tim povodom će se pokušati zajedničkim snagama prikupiti sredstva koja su mu hitno potrebna za dalje lečenje u inostranstvu.

Humanitarna utakmica će se održati sa početkom u 13 časova gde će se nadmetati FK Veternik i FK Jedinstvo iz Rumenke sa zajedničkim ciljem - da se vrati Kosti osmeh na lice.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Humanitarna utakmica na stadionu FK Veternik 24. novembra

Izvor: Danas, 21.Nov.2019

Na stadionu FK „Veternik“ u Veterniku 24. novembra će se održati humanitarna fudbalska utakmica za Kostu Petkovića, šestogodišnjeg dečaka koji boluje od leukemije.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.