Humanitarna akcija RTV-a Slatkiš za mog drugara počinje sutra

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Dec.2019, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Humanitarna akcija RTV-a "Slatkiš za mog drugara" počinje sutra

Radio-televizija Vojvodine, trinaestu godinu zaredom, organizuje novogodišnju humanitarniu akciju "Slatkiš za mog drugara". Tokom akcije sakupljaju se industrijski zapakovani slatkiši koji se svakog 31. decembra nose deci u Sigurnoj dečijoj kući, Svratištu za decu ulice, obolelim mališanima na onkološkom odeljenju Dečije bolnice, deci i mladima s invaliditetom članovima udruženja "Vera, ljubav, nada", kao i štićenicima Doma za decu i omladinu ometenu u razvoju u Veterniku. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<

Naši humani sugrađani slatkiše mogu dostaviti u Radio Novi Sad, na adresi Ignjata Pavlasa 3, svakog dana počev od srede 11. do ponedeljka 30. decembra.

Od samog početka, prijatelji akcije su najpoznatiji novosadski poslastičari "Vremeplov", "Carigrad" i "Kristina", koji tradicionalno prave torte za svaku od gorepomenutih ustanova. Naši mnogobrojni slušaoci, gledaoci i sugrađani donose slatkiše, a tu nam se pridružuju i društveno odgovorne kompanije, ustanove i udruženja građana. Inače, imamo i humanitarnog Deda Mraza, koji deci uručuje slatkiše i u ime svih nas donosi im osmeh na lice.

Veliko je zadovoljstvo ući u novu godinu znajući da ste obradovali mnogo mališana koja zbog sticaja loših okolnosti nisu u mogućnosti da se raduju kao sva ostala deca. Zato se nadamo ćete nam se pridružiti u ostvarivanju tog plemenitog cilja jer, kao što naš moto kaže: Naše malo nekome je najviše!

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.