Ulica braće Krkljuš u rupama, nadležni najavljuju rekonstrukciju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2020, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ulica braće Krkljuš u rupama, nadležni najavljuju rekonstrukciju

Našoj redakciji javili su se stanovnici Adamovićevog naselja sa pritužbama da još uvek imaju problem neasfaltiranih ulica. Najgore je, kažu, u Ulici braće Krkljuš. Naša ekipa proverila je kako sada izgleda ta ulica i kada bi mogla dobiti novo ruho.

U Ulici braće Krkljuš, potpuno drugačija slika nego u uređenom komšiluku. Od ulice Olge Petrov do Teodora Pavlovića, brojne rupe koje onima koji tuda svakodnevno prolaze peške, ili automobilom, zadaju muke... I tako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << godinama. Osim kada neko od komšija sam ne organizuje nasipanje tucanikom. A neasfaltiran put nije, kako kažu, jedini problem ove ulice Adamovićevog naselja.

Iz Gradske uprave za građevinsko zemljište i investicije kažu da je u toku izrada tehničke dokumentacije saobraćajnih površina s pratećom infrastrukturom u Ulici braće Krkljuš. Trenutno je u toku nabavljanje građevinske dozvole, nakon čega će se steći uslovi da se u budžetu Grada planira novac za izgradnju te ulice. Projektom je predviđena izgradnja saobraćajnice duge 769,66 metara, s dve kolovozne trake, a biće obuhvaćene i raskrsnice i više od 161 parking-mesta. Projekat predviđa i rešavanje problema odvođenja atmosferskih voda i izgradnju javnog osvetljenja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.