Izgorela zgrada u Beočinu, osam porodica ostalo bez krova nad glavom (FOTO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2018, 09:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela zgrada u Beočinu, osam porodica ostalo bez krova nad glavom (FOTO)

Jutros nešto pre 8 časova, izbio je požar u stambenoj zgradi u Beočinu. 

Požar je zahvatio jedan stambeni objekat u blizini stadiona, u naselju "Babački štok". Zgrada je imala 8 stanova u kojima je tog trenutka stanovalo 20 judi, od toga 9 dece.

Reč je o staroj i trošnoj zgradi sa prizemljem i spratom.

Kako saznaje RTV vatru su izvazvale strujne instalacije.

Požar je lokalizovan, a vatru su gasile vatrogasci iz Beočina, Novog Sada, Temerina >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i Bačkog Petrovca.

Mitar Milinković, predsednik Opštine Beočin rekao je da će sve porodice koje su ostale bez krova nad glavom biti zbrinute.

"To je privremeno, ali zbog toga što je zima ljudi, mogu ostati u opštinskim stanovima dok ne nađemo trajno rešenje, videćemo da li će to biti rekonstrukcija zgrade ili nešto drugo", izjavio je zaTanjug Milinković.

Opština Beočin u saradnji sa Pokrajinskim crvenim krstom obezbedila je za pomenuta lica smeštaj, krevete, dušeke, posteljinu i hranu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Gori zgrada u Beočinu, nema povređenih

Izvor: Radio 021, 30.Nov.2018

Jutros oko sedam časova, izbio je požar u stambenoj zgradi u Beočinu, koji još uvek gori, potvrđeno je za 021 u Vatrogasnoj službi Novog Sada...Na terenu je veliki broj beočinskih i novosadskih vatrogasaca, a kako je za 021 rečeno u beočinskom Domu zdravlja, njihova hitna služba nije izlazila...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.