Gimnazija Jovan Jovanović Zmaj od septembra uvodi novi program nastave i učenja za sport

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2020, 17:43

Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj" od septembra uvodi novi program nastave i učenja za sport

Gimnazija "Jovan Jovanović Zmaj", jedna je od sedam škola u Srbiji u kojima se od naredne školske godine otvara novi program nastave i učenja za sport.

Sportsko odeljenje postoji godinama u gimnaziji, u okviru Prirodno-matematičkog smera, a specijalizovano odeljenje za učenike sa posebnim sposobnostima za sport, ove godine okupiće generaciju od 20 najboljih u toj oblasti. U novi smer biće uvedeni predmeti sport i zdravlje i sport i trening.

Upis u sportsko odeljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << biće regulisan preko Nacionalnih sportskih saveza, koji treba da izdaju potvrde kandidatima o njihovim sportskim rezultatima.

Prijave za upis organizovaće se 8. i 9. juna, od 8 do 16 časova u gimnaziji, a učenici će od dokumentacije podnositi neophodne potvrde iz sportskih saveza, kao i popunjenu prijavu koju dobijaju na licu mesta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.