Fond za kapitalna ulaganja: posebna pažnja nerazvijenim sredinama

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Apr.2008, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fond za kapitalna ulaganja: posebna pažnja nerazvijenim sredinama

NOVI SAD - Upravni odbor Fonda za kapitalna ulaganja Vojvodine odobrio finansiranje 612 projekata u ovoj godini ukupno vrednih 14,6 milijardi dinara izjavio je danas predsednik vojvođanske vlade Bojan Pajtić.

On je na konferenciji za novinare u Novom Sadu rekao da je okosnica svih projekata dalji privredni razvoj Vojvodine, podrška nerazvijenim opštinama i poboljšanje kvaliteta života građana kroz ulaganja u obrazovanje, zdravstvo i komunalnu infrastrukturu. "Najvažnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je da ćemo uspeti da u naredne tri godine izgradimo sve lokalne i regionalne puteve u Vojvodini i četiri mosta. Poboljšaćemo i komunalnu infrastrukturu u tim sredinama, a gradimo i pet bolnica", rekao je Pajtić.

Prema njegovim rečima, posebna pažnja posvećena je nerazvijenim sredinama kojima je Fond odlučio da finansijski pomogne i prilikom izrade projektne dokumentacije i izvođenja radova, kako bi se što pre razvile.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pajtić: Finansiranje 612 projekata

Izvor: B92, 04.Apr.2008

Novi Sad -- Pokrajinski fond za kapitalna ulaganja finansiraće ove godine 612 projekata, vrednih 14,6 milijardi dinara, kaže Bojan Pajtić... Predsednik vojvođanske vlade je na konferenciji za novinare u Novom Sadu rekao da je okosnica svih projekata dalji privredni razvoj Vojvodine, podrška nerazvijenim...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.