Emisiji Neka pesma kaže nagrada Zlatna ptica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Dec.2019, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Emisiji "Neka pesma kaže" nagrada "Zlatna ptica"

Emisija "Neka pesma kaže" RTV dobila je prestižnu nagradu "Zlatna ptica" koju na godišnjem nivou dodeljuje Savez estradno - muzičkih umetnika Srbije SEMUS. Nagrada je dodeljena za poseban doprinos očuvanju narodne muzike ovih prostora.

Autorka emisije, Nataša Ilić, kaže da je počastvovana priznanjem i dodaje da će joj ono pružiti dodatnu motivaciju u daljem radu na očuvanju tradicije ovih prostora.

SEMUS je reprezentativno udruženje u kulturi i okuplja 35 manjih, strukovnih udruženja i više hiljada članova, a među ovogodišnjim dobitnicima su i Vesna Zmijanac, Nada Obrić, Mira Škorić i Marinko Rokvić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.