Elma Sinanović ne liči na sebe! Pratioci je urnišu zbog nove fotografije na Instagramu: Ko je ovo, bila si prelepa žena?! (FOTO)

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 28.Sep.2022, 20:59

Elma Sinanović ne liči na sebe! Pratioci je urnišu zbog nove fotografije na Instagramu: Ko je ovo, bila si prelepa žena?! (FOTO)

Pevačica ih je, za sada, uskratila za odgovor. Pevačica Elma Sinanović aktivna je na Instagramu, gde je sada objavila novu fotografiju, a na kojoj ne liči na sebe!   View this post on Instagram   A post shared by ELMA SINANOVIĆ (@elmasinanovic_official) Naime, pevačica je pozirala ispijajući kafu, pa pratiocima poželela dobro jutro, međutim, oni su je […]
Vest Elma Sinanović ne liči na sebe! Pratioci je urnišu zbog nove fotografije na Instagramu: Ko je ovo, bila si prelepa žena?! (FOTO) objavljena je na sajtu Vojvodina uživo.

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VojvodinaUzivo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VojvodinaUzivo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.