Eksplodirala trafo stanica, deo Beograda bez struje i vode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jun.2021, 20:42

Eksplodirala trafo stanica, deo Beograda bez struje i vode

Elektrodistribucija Beograd saopštila je večeras je da je zbog izuzetno visokih temperatura oko 18:20 sati došlo do eksplozije u trafo stanici TS 110/10 kV "Beograd 33", zbog čega delovi opština Grocka, Zvezdara, Voždovac i Palilula nemaju struju.

Bez struje su Kaluđerica, Leštane, Vinča, Boleč, Vrčin, Mali Mokri Lug, Beli Potok, Zuce i Veliko Selo.

Pripradnici vatrogasne brigade i policije su na listu mesta i više detalja o eksploziji i požaru znaće se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << nakon istrage.

Usled izuzetno visokih temperatura došlo je i do kvara u trafo stanicama 110/10 kV „Beograd 27“ i „Beograd 12“, zbog čega je oko 19:05 bez struje ostao deo potrošača na Novom Beogradu, u Zemunu, Surčinu i Dobanovcima.

Ekipe Elektrodistribucije Srbije su na terenu i intenzivno rade na otklanjanju kvarova.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.