Ekipi policijske uprave u Sremskoj Mitrovici drugo mesto na turniru MUP-a

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Jun.2019, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekipi policijske uprave u Sremskoj Mitrovici drugo mesto na turniru MUP-a

Na turniru u organizaciji Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije u malom fudbalu, održanom 12. i 15. juna u Nastavnom centru Makiš, u okviru Dana Ministarstva, Slave Ministarstva i Dana policije, ekipa Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici osvojila je drugo mesto.

Na turniru je učestvovalo 36 ekipa iz svih organizacionih jedinica Ministarstva unutrašnjih poslova.

Nakon takmičenja po grupama, ekipa Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici je izborila prvo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << mesto u svojoj grupi, u konkurenciji SAJ, Policijske brigade, UKP za Grad Beograd i policijskih uprava u Pančevu, Požarevcu, Valjevu, Vranju i Čačku.

U finalnoj utakmici,  posle maratonskog izvođenja penala u čak pet serija, prvo mesto je osvojila ekipa  Sektora za analitiku, telekomunikacione i informacione tehnologije.

"Srebrni" fudbaleri – policajci, kojima je u finalu nedostajalo samo malo sportske sreće, dostojno su predstavili Policijsku upravu u Sremskoj Mitrovici.

Finalnoj utakmici prisustvovao je i Vladimir Rebić, direktor policije, koji je najboljim ekipama uručio pehare.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Počelo obeležavanje Dana policije u Topličkom okrugu, u sredu u Lebanu

Izvor: JužneVesti.com, 18.Jun.2019

Slikanje sa policijom, izložba policijske opreme i vožnja bicikala, samo su neke od aktivnosti koje je prokupačka policija organizovala u centru grada prvog dana obeležavanja Dana policije i slave ovog ministarstva. Do kraja nedelje aktivnosti će biti organizovane i u Blacu, Kuršumliji i Žitorađi,...

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.