EXIT kamp otvorio vrata posetiocima, uveden specijalni voz Novi Sad-Beograd (AUDIO)

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Jul.2022, 12:24

EXIT kamp otvorio vrata posetiocima, uveden specijalni voz Novi Sad-Beograd (AUDIO)

Uoči EXIT festivala očekuju se brojni turisti u Novom Sadu. Smeštajni kapaciteti u gradu skoro su popunjeni, poručuju iz Turističke organizacije Novog Sada. Svoja vrata posetiocima festivala otvorio je i Exitov kamp na Štrandu.

U Exitovom kampu može da boravi sedam hiljada ljudi, a u ovom trenutku popunjeno je više od 80 odsto kapaciteta.

Kamp će biti otvoren do 12. jula, a oni koji još nisu rezervisali smeštaj, a želeli bi to, mogu to da urade putem Exitovog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sajta, kaže portparolka festivala Branislava Kolarov. Ona dodaje da će korisnici kampa nekoliko dana nakon festivala moći da se odmore i razgledaju grad.

Smeštajni kapaciteti u gradu jesu popunjeni, objašnjava Željana Rudić iz Turističke organizacije Novog Sada. Ipak, kako kaže, veliki broj posetilaca odseda u privatnim stanovima i sobama koji vlasnici godinama u nazad izdaju na korišćenje.

Željana Rudić dodaje da mnogi posetioci festivala odsedaju i u drugim gradovima, među kojima je Beograd te je zbog toga prednost ove godine i ta što je uveden specijalni voz koji će saobraćati na relaciji Novi Sad Beograd tokom EXITA.

Svim posetiocima EXITA želimo lep provod u našem gradu uz napomenu da ulaznica još ima u prodaji, a sve informacije o cenama mogu se pronaći na sajtu festivala.

EXIT ove godine traje od 7 do 12 jula.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.