Dvojica Vrbašana bacali kukuruz i betonski blok sa nadvožnjaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 20.Avg.2019, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Vrbašana bacali kukuruz i betonski blok sa nadvožnjaka

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Vrbašane M. R. (1998), M. D. (1998) i L. N. (1999), zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo ugrožavanje javnog saobraćaja opasnom radnjom i opasnim sredstvom.

Sumnja se da su, noćas, oko 2 sata, na autoputu Beograd-Subotica, sa nadvožnjaka kod Vrbasa bacali na kolovoz stabljike kukuruza i betonski blok i tako prouzrokovali oštećenja na sedam automobila.

Efikasnim operativnim radom, policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je rasvetlila ovaj događaj i identifikovala osumnjičene koji će biti privedeni nadležnom javnom tužiocu.

Sumnja se da je sa njima bio i maloletni Vrbašanin, koji će biti saslušan u prisustvu roditelja i predstavnika Centra za Socijalni rad.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.