Dvojica Titeljana lažno prijavili samoubistvo i požar

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Jul.2019, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dvojica Titeljana lažno prijavili samoubistvo i požar

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova podneli su krivičnu prijavu protiv dvojice Titeljana, zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo izazivanje panike i nereda.

Sumnja se da su njih dvojica, noćas, lažno se predstavljajući, telefonom zvali Policijsku stanicu i Vatrogasno odeljenje u Titelu, prijavljujući da je jedan meštanin pokušao samoubistvo, presekavši vene, te da je na njegovoj kući izbio požar.

I policija i vatrogasci izašli su na prijavljenu adresu i utvrdili da je dojava bila lažna.

Ubrzo su identifikovana i pronađena obojica osumnjičenih meštana Titela, starosti 39 i 22 godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Titel: Lažno prijavili pokušaj samoubistva meštanina i požar u kući

Izvor: Radio 021, 26.Jul.2019

Protiv dvojice Titeljana podnete su krivične prijave zbog sumnje da su lažno prijavili pokušaj samoubistva jednog meštanina i požar u njegovoj kući...Dvojica Titeljana starosti 39 i 22 godine, telefonom su zvali policijsku stanicu i vatrogasno odeljenje u ovom mestu, prijavivši da je jedan meštanin...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.