Društvo za sport i rekreaciju invalida rada Bačka obeležilo jubilej

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2019, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Društvo za sport i rekreaciju invalida rada "Bačka" obeležilo jubilej

Povodom trideset godina postojanja, Društvo za sport i rekreaciju invalida rada "Bačka", organizovalo je svečanu skupštinu, a dodeljena su i priznanja istaknutim članovima.

Udruženje osoba sa invaliditetom koje čine sportisti i rekreativci svih uzrasta, okupili su se kako bi obeležili više od tri decenije postojanja.

Društvo je osnovano sa ciljem da pruži šansu osobama sa hendikepom, koje imaju želju da se organozovano bave sportskim aktivnostima, kako na >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << amaterskom, tako i na profesionalnom nivou. Dodeljeno je 9 priznanja istaknutim članovima i prijateljima društva.

Društvo danas broji više od 90 članova, od kojih se 65 redovno učestvuje u raznim sportskim aktivnostima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.