Dospeva treća rata za uplatu poreza na imovinu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2022, 12:05

Dospeva treća rata za uplatu poreza na imovinu

Gradska poreska uprava Grada Novog Sada, obaveštava obveznike - fizička lica, preduzetnike i pravna lica, da 15. avgusta 2022. godine, dospeva treća rata za uplatu godišnjeg poreza na imovinu za 2022. godinu.

Stanje na računu poreza na imovinu kao i informaciju o visini treće rate, poreski obveznici fizička lica mogu dobiti na sledećim lokacijama:

- info-pultu Gradske poreske uprave u TC ''Promenada'';

- šalter sali Gradske poreske uprave na adresi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Ulica Vojvođanskih brigada br. 24-26;

- šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JКP "Informatika" na adresi Bulevar Slobodana Jovanovića br. 15;

- upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs;

- putem naloga na Portalu eUprava (uputstvo za korisnike naloga na Portalu eUprava https://euprava.gov.rs/postanite-egradjanin)

Iznos treće rate za uplatu godišnjeg poreza na imovinu može se utvrditi i uvidom u Rešenje o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu, koje, u slučaju da obveznik ne poseduje iz nekog razloga, pored šalter sala Gradske poreske uprave Grada Novog Sada, može preuzeti i u svim radnim jedinicama JP ''Pošta Srbije'' na teritoriji Grada Novog Sada, kao i u svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

Za sva dodatna pitanja, poreski obveznici mogu kontaktirati Gradsku poresku upravu radnim danom, od 8 do 14 časova telefonom na brojeve:

021/6616 – 114 dežurni inspektor za fizička lica;

021/4871 – 751;

021/4871 – 707.

Redovnim i blagovremenim izmirivanjem poreza obveznici izbegavaju obračun i naplatu zakonom propisane kamate zbog kašnjenja uplata, a istovremeno, odgovornim odnosom prema zakonskim rokovima za plaćanje poreza, zajedno doprinosimo bržem i kvalitetnijem razvoju našeg Grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poreska uprava podseća Novosađane: Platite treću ratu poreza na imovinu

Izvor: Radio 021, 11.Avg.2022

Gradska poreska uprava obaveštava fizička lica, preduzetnike i pravna lica da 15. avgusta dospeva treća rata za porez na imovinu za 2022. godinu.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.