Dodeljena priznanja Vitezovi tolerancije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Dec.2019, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dodeljena priznanja "Vitezovi tolerancije"

Školska uprava Novi Sad dobitnik je priznanja "Vitezovi tolerancije" koja se dodeljuje istaknutim pojedincima i institucijama u oblasti tolerancije i socijalne inkluzije osoba sa invaliditetom.

Od ove godine, priznanje se dodeljuje za predstavljanje vrednosti tolerancije i dobra dela prema socijalno ranjivim pojedincima i grupama.

Vitezovi osmeha imaju program koji traje cele godine. U taj projekat uključene su aktivnosti u prirodi, posete muzejima, pozorištima, organizacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << konferencija, projektne nastave.

Kako ističu iz Školske uprave, cilj je pružanje pomoći školama u vidu socijalne inkluzije, promocija uključivanja u vršnjačke grupe, te im je ovo laskavo priznanje samo podstrek da nastave dalje u tim realizacijama.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.