Dobri uslovi za vožnju, očekuje se pojačan saobraćaj

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Apr.2021, 06:19

Dobri uslovi za vožnju, očekuje se pojačan saobraćaj

Prijatne dnevne temperature koje su najavljene za danas, ali i uglavnom suvo vreme doneće lakšu i sigurniju vožnju, ali se na putevima očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je AMSS.

Vozačima će biti potrebno više pažnje i strpljenja, jer će ih pored pojačanog saobraćaja na pojedinim deonicama čekati usporena vožnja zbog započetih radova.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", nema zadržavanja na naplatnim stanicama.

Prema informacijama Uprave granične policije, u 05:15 časova, kamioni na Batrovcima čekaju 60 minuta.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

AMSS: Strpljenja, biće gužvi

Izvor: B92, 29.Apr.2021

Beograd -- Prijatne dnevne temperature koje su najavljene za danas, ali i uglavnom suvo vreme doneće lakšu i sigurniju vožnju...Ali, na putevima se očekuje pojačan intenzitet saobraćaja, saopštio je AMSS...Vozačima će biti potrebno više pažnje i strpljenja, jer će ih pored pojačanog saobraćaja...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.