Dekorateri i organizatori neizostavni deo mnogih proslava

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Sep.2019, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dekorateri i organizatori neizostavni deo mnogih proslava

Nova kreativna zanimanja u poslednje vreme sve su popularnija. Jedno od njih je dekorater ili organizator, jer bez njih nijedna veća proslava ne može da se zamisli.

Planiranje i dekorisanje neke proslave, mnogima je izazov, te unajmljivanje organizatora i dekoratera, u današnje vreme predstavlja uobičajenu proceduru, svake pripreme pred svadbu ili rođendan.

Jesenje boje i materijali karakteristični su za rođendanske i svadbene dekoracije u nadolazećem periodu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Brojne ideje i nezaobilazne brige o svakom detalju, prepuštene su angažovanim dekoraterima.

Bilo da je trend u pitanju ili normalnost današnjeg doba, tematske dekoracije, prostor čine lepšim, a proslave interesantnijim.

Pre nego što pođete na proslavu bilo da je vaša ili nekog vama dragog, ne zaboravite da ponesete veoma važne detalje, a to su širok osmeh i dobro raspoloženje.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.