Danas sunčano i toplo, do 33 stepena, za vikend svežije uz pljuskove

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2020, 00:43

Danas sunčano i toplo, do 33 stepena, za vikend svežije uz pljuskove

U Srbiji se očekuje pretežno sunčano i toplo vreme, posle podne i uveče uz lokalni razvoj oblačnosti u planinskim predelima, retka pojava pljuskova s grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbije (RHZS).

Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura od 15 do 21 stepena, najviša dnevna od 30 do 33. I u Novom Sadu pretežno sunčano i toplo. Vetar slab promenljivog pravca. Jutarnja temperatura oko 21, najviša dnevna oko 33 stepena.

Za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << vikend promenljivo oblačno i svežije, mestimično s kišom i pljuskovima s grmljavinom, koji ce u subotu biti izraženiji uz lokalno obilnije padavine.

U većini dana do kraja perioda preovlađivaće sunčano i toplo. Samo se u sredu očekuje prolazno naoblačenje i osveženje s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.