Na jugu Banata danas olujni vetar, u četvrtak zahlađenje, od petka ledeni dani

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Feb.2021, 01:09

Na jugu Banata danas olujni vetar, u četvrtak zahlađenje, od petka ledeni dani

Republički hidrometeorološki zavod (RHZS) najavio je da ce tokom prepodneva padati kiša u Vojvodini, Beogradu, na zapadu i jugozapadu Srbije, kao i u Timočkoj Krajini.

Na planinama će duvati jak jugozapadni, a u košavskom području jak jugoistočni vetar, na jugu Banata sa udarima olujne jačine.

U prvoj polovini sedmice - do 11. februara, biće česta prolazna naoblačenja sa kišom.

Temperatura će biti u manjem padu, naročito na severu Srbije, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i dalje iznad proseka za prvu polovinu februara. Sneg će padati samo na visokim planinama.

U četvrtak, 11. februara, jako zahlađenje uz prelazak kiše u sneg i u nižim predelima.

Od petka, 12. februara, biće ledeni dani, navedeno je u obaveštenju na sajtu RHZS.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mislili ste da je zima prošla?

Izvor: B92, 08.Feb.2021

Beograd -- U Srbiji se danas očekuje pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično s kišom, u višim planinskim predelima sa snegoma...U toku noći delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod Srbija. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, pre podne u južnom Banatu...

Nastavak na B92...

ZIMA SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Vratite toplu garderobu, temperatura ide u "debeli" minus

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Feb.2021

U Beogradu takođe pretežno oblačno s kišom i malo hladnije, a u toku noći delimično razvedravanje...U Srbiji se danas očekuje pretežno oblačno i malo hladnije, mestimično s kišom, u višim planinskim predelima sa snegoma u toku noći delimično razvedravanje, saopštio je Republički hidrometeorološki...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.