Danas obilne padavine na području južne, centralne i istočne Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Jun.2019, 00:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danas obilne padavine na području južne, centralne i istočne Srbije

RHMZ izdao je upozorenje na obilne padavine koje će danas zahvatiti području južne, centralne i istočne Srbije i gde se očekuje oko 30 litara kiše po kvadratnom metru, lokalno i više.

Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa pojačanim vetrom i pojavom grada.

U Srbiji će danas biti pretežno oblačno, mestimično s kišom, lokalnim pljuskovima i grmljavinom, koji ce biti izraženiji u centralnim, istočnim i južnim krajevima, gde se očekuju obilnije >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << padavine, a moguće su i kratkotrajne vremenske nepogode sa pojavom grada.

Duvaće slab, severni i severoistočni vetar. Jutarnja temperatura biće od 12 do 16, najviša dnevna od 20 do 24 stepeni.

U Novom Sadu pretežno oblačno, povremeno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom. Jutarnja temperatura biće oko 15, najviša dnevna oko 22 stepena.

Prema izgledima vremena za narednih sedam dana, do četvrtka će biti promenljivo oblačno, još u utorak u većini mesta sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Njihova žestina i intenzitet ce se naredna dva dana smanjivati, a temperatura ce uz duže intervale sunčanog vremena biti u porastu. Od petka do kraja perioda pretežno sunčano i osetno toplije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Upaljeni žuti i narandžasti meteoalarmi

Izvor: B92, 03.Jun.2019

Beograd -- RHMZ izdao je upozorenje na obilne padavine koje će danas zahvatiti području južne, centralne i istočne Srbije...U tim područjima Srbije očekuje se oko 30 litara kiše po kvadratnom metru, lokalno i više...Ponegde su moguće i kratkotrajne vremenske nepogode sa pojačanim vetrom i pojavom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.