Vreme nestabilno - kiša, pljuskovi, grmljavina, do 29 stepeni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Jun.2022, 01:14

Vreme nestabilno - kiša, pljuskovi, grmljavina, do 29 stepeni

U Srbiji danas promenljivo i nestabilno sa češćom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina.

Intenzivnije padavine očekuju se tokom predstojeće noći i sutra u prvom delu dana, i to u severnim, zapadnim, centralnim i istočnim krajevima Srbije, saopštio je Republički hidrometerološki zavod.

Posle podne i uveče lokalni pljuskovi s grmljavinom očekuju se samo u brdsko-planinskim predelima, dok će na severu zemlje doći do postepenog razvedravanja.

Vetar >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << slab i umeren, u brdsko-planinskim predelima povremeno i jak, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 25 do 29 stepeni.

U Novom Sadu tokom predstojeće noći i sutra ujutro oblačno s kišom, pljuskovima i grmljavinom, a lokalno su mogući i jaki pljuskovi uz kratkotrajno jak vetar. Zatim uglavnom suvo, uz postepeno razvedravanje. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Jutarnja temperatura oko 20, najviša dnevna oko 26 stepeni.

U Srbiji do 30. juna, u većini dana preovlađivaće sunčano.

Samo se u subotu u većem delu zemlje, a u nedelju i početkom sledeće sedmice u brdsko-planinskim predelima, uz promenljivu oblačnost, očekuje izolovana pojava kratkotrajnih pljuskova s grmljavinom.

Temperatura u postepenom porastu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NESTABILNO VREME SA KIŠOM U CELOJ SRBIJI: Rhmz izdao najnoviju prognozu - u ovim mestima očekuju se obilne padavine

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jun.2022

Jutarnja temperatura od 15 do 20, najviša dnevna od 25 do 29 stepeni..U Srbiji će danas biti promenljivo i nestabilno sa češćom pojavom kiše, pljuskova i grmljavina...Očekuje se da se intenzivnije padavine nastave i u prvom delu dana, i to u severnim, zapadnim, centralnim i istočnim krajevima...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.