Osuđenima i pritvorenima danas uplaćeno 30 evra pomoći

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Maj.2021, 09:16

Osuđenima i pritvorenima danas uplaćeno 30 evra pomoći

Licima lišenim slobode - osuđenicima, pritvorenicima i prekršajno kažnjenim osobama u kazneno-popravnim ustanovama u Srbiji danas je uplaćena novčana pomoć države od 30 evra namenjena za ublažavanje posledica epidemije korona virusa.

Ova lica, kao i korisnici penzija i primaoci novčane socijalne pomoći, nije trebalo da se prijavljuju za ovu vrstu pomoći, već su je dobili automatski u skladu sa uslovima predviđenim za sve građane, saopšteno je iz Uprave za izvršenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << krivičnih sankcija.

Drugi deo pomoći lica dobiće u novembru, a takođe u iznosu od 30 evra.

Osuđena i pritvorena lica su i prošle godine dobila jednokratnu pomoć od 100 evra za ublažavanje posledica epidemije korona virusa.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Počela uplata po 30 evra korisnicima socijalne pomoći

Izvor: N1 televizija, 07.Maj.2021

Ministar finansija Siniša Mali izjavio je da je jutros počela uplata prvih 30 evra u dinarskoj protivvrednosti za 143.313 korisnika novčane socijalne pomoći i za 9.500 osoba lišenih slobode.

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.