I danas besplatno u muzeje, zoo vrtove, na gondole...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2021, 06:38

I danas besplatno u muzeje, zoo vrtove, na gondole...

Povodom Svetskog dana turizma, 27. septembra, građani će i danas moći besplatno da posete više od 80 turističkih atrakcija.

Njihov spisak objavljen je na sajtu Ministarstva za trgovinu, turizam i telekomunikacije, a na njemu se između ostalih nalazi šest arheoloških nalazišta i više tvrđava, kao što su Rimska, Smederevska, Beogradska, Golubačka.

Besplatan je ulaz i u više muzeja, među kojima su u Beogradu, između ostalih, Narodni muzej, Etnografski muzej, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Muzej nauke i tehnike, Muzej grada Beograda, Muzej savremene umetnosti, Muzej pozorišne umetnosti.

Besplatan ulaz će biti i u mnogim narodnim, zavičajnim i gradskim muzejima širom Srbije, pećinama, na gondolama.

Svoja vrata građanima će otvoriti i tri zoološka vrta, u Beogradu, Boru i Jagodini, a na spisku atrakcija u koje će ulazak biti slobodan nalaze se i Avalski toranj, Mećavnik-Drvengrad, kao i voz Nostalgija - Šarganska osmica.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.