DRI dala pozitivno mišljenje o završnom računu budžeta AP Vojvodine

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Avg.2020, 12:15

DRI dala pozitivno mišljenje o završnom računu budžeta AP Vojvodine

Državna revizorska institucija je, drugu godinu zaredom, dala pozitivno mišlјenje nakon revizije konsolidovanih finansijskih izveštaja završnog računa budžeta AP Vojvodine.

U izveštaju DRI se navodi da su finansijski izveštaji o kontroli budžeta za 2019. godinu pripremlјeni po svim materijalno značajnim pitanjima u skladu sa propisima.

Podsećamo da je DRI dala pozitivno mišlјenje i na izveštaje o kontroli pokrajinskog budžeta za 2018. godinu. To je bilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prvo pozitivno mišlјenje koje je ova institucija, od početka svog rada, dala na neki finansijski izveštaj o kontroli budžeta u sistemu teritorijalne organizacije koju čine lokalne samouprave i autonomne pokrajine.

Pokrajinska vlada će, kao i do sada, odgovorno i profesionalno nastaviti da realizuje sve cilјeve iz programa svog rada, u skladu sa prioritetima, kako bi se obezbedio bolјi život građana Vojvodine u svim segmentima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.