City Jam: Maestralni snoubord trikovi na platou Spensa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Feb.2020, 07:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

City Jam: Maestralni snoubord trikovi na platou Spensa

Peto po redu urbano snoubord i ski takmičenje City Jam počinje danas u 18 sati.

Najsvežiji trikovi, vratolomije koje smeju da izvedu samo oni najhrabriji, rejl dugačak 17 metara, zabavan ali i zahtevan i uzbuđenje koje trese publiku, videće se na platou Spensa–najvećoj ski i snoubord stazi napravljenoj na prostorima Vojvodine.

U Novi Sad dolaze najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona, a ko bude poneo titulu “najboljeg” odlazi na takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Rijeku gde se bori za zasebnu nagradu u “overall” kategoriji za najboljeg na Balkanu, a organizuje ga Carnival Snowboard Session koji sarađuje sa Avalanche Risk CITY JAM-om od osnivanja.

Zanimljivo je to što i prošlogodišnji pobednik City Jam takmičenja Slovenac Nejc Ferjan, dolazi ponovo u srpsku Atinu i naoštrio se da još jednom osvoji titulu.

Ukoliko želite da budete deo ovog jedninstvenog snežnog spektakla, danas u 17 sati počinju kvalifikacije, u 18 časova je ceremonija otvaranja dok ćemo u 20 sati saznati ime onog koji se penje na tron. Di džej Rasheed dovešće atmosferu do usijanja.

Organizator ovog zimskog zabavno - sportskog događaja Avalanche Risk CITY JAM je Udruženje „Friška gora“, uz podršku OPENS-a (Novi Sad evropska prestonica mladih), Smoking-a, SPENS-a i drugih partnera.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.