Četvorica migranata u tovaru polimera vinil-hlorida

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 19.Jan.2018, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Četvorica migranata u tovaru polimera vinil-hlorida

Carinski službenici su na ulazu graničnog prelaza Šid, sprečili četvoricu migranata da neopaženo pređu granicu, saopštila je danas Uprava carina.

Prekršaj je otkriven u četvrtak, kada je na prelaz stigao kamion koji je transportovao tovar hemijskog jedinjenja za izradu plastičnih masa iz Mađarske u Srbiju.

Vozač je carinicima rekao da je pravio pauzu na benzinskoj pumpi pokraj auto-puta i da je čuo glasove koji dopiru iz tovarnog dela, te da sumnja da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << unutra nalaze migranti.

Detaljnim pregledom kamiona primećeno je da je presečena carinska sajla, nakon čega su carinici pregledali i tovarni deo.

Tom prilikom su otkrivena četiri ilegalca sakrivena među vrećama punim polimera vinil-hlorida, nakon čega su predati u nadležnost policiji, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Migranti pronađeni među vrećama sa hemikalijama

Izvor: B92, 19.Jan.2018

Carinski službenici su na ulazu graničnog prelaza Šid sprečili četvoricu migranata da neopaženo pređu granicu, saopštila je Uprava carina...Prekršaj je otkriven u četvrtak, kada je na prelaz stigao kamion koji je transportovao tovar hemijskog jedinjenja za izradu plastičnih masa iz Mađarske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.