Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Maj.2008, 21:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Čanak i Pavličić različito o kandidaturi za gradonačelnika?

NOVI SAD - Povodom izjave predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka da će Novosađani doneti konačnu odluku o tome da li će on ili predsednik Gradskog odbora Demokratske stranke Igor Pavličić biti novi gradonačelnik, Pavličić je za Radio 021 izjavio da njegova stranka neće odustati od ranijeg stava i odluke da on bude kandidat za mesto prvog čoveka grada.

Reč je o volji građana koja se jasno vidi iz rezultata izbora, konstatovao je prvi čovek demokrata >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Novom Sadu i najavio da će pregovori o formiranju gradske vlasti početi ovih dana.

Rok za predaju odborničkih lista je 29. maj, a nakon toga će uslediti konstitutivna sednica novog saziva Skupštine grada.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DS ne odustaje od mesta gradonačenika

Izvor: 24sata, 27.Maj.2008, 02:37

Sa završetkom drugog izbornog kruga za Skupštinu Vojvodine, ponovo postaje aktuelno pitanje formiranja vlasti u Novom Sadu, odnosno izbor novog gradonačelnika. Predsednik Gradskog odbora DS-a Igor Pavličić kaže da „njegova stranka neće odustati od ranijeg stava i odluke da on bude kandidat za...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.